Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Започнува единствениот пазар на труд на Србија, РС Македонија и Албанија

  Од денеска, граѓаните на Северна Македонија, Србија и Албанија можат да ја користат мерката Слободен пристап до пазарот на…

Read More