Алтернатива Настани

Џереми Вејд не раскажува рибарски приказни- тој ги живее

Биологот и екстремниот риболовец Џереми Вејд се враќа со осма сезона на серијалот „Речни чудовишта“ и овој пат ќе ја фрли мрежата пошироко од било кога претходно за да ги истражи легендите за суштествата кои живеат во светските океани. На островите Кијс на Флорида, Џереми истражува таинствено суштество кое ги удира своите жртви толку силно […]