Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ 100 и Коморскиот инвестициски форум

Вчера во Скопје, во рамки на 6-тиот годишен САМИТ100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум на шест земји од Западен Балкан (WB6 CIF) – тело за регионална соработка на коморите од Македонија, Србија, Албанија, Косово, Босна и Херцеговина и Црна Гора.  Форумот e формиран е на маргините на […]