Алтернатива Настани

15 години ДНК: Голем роденденски концерт!

Почитувани. Предводниците на македонската ар-ен-би / поп сцена ( Панчо и Андреј ) и официјално го најавија својот голем славенички концерт кој ќе се одржи на 12 Мај (петок), во „Метрополис Арена“ во Скопје! Овој концерт на ДНК е одбележување на 15 години од нивното постоење на македонската музичка сцена, но воедно и концертна промоција […]