Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Герасимовски: Започна инсталирање на смарт јавно осветлување близу училишта, градинки, паркови

Денеска започна инсталирањето на Тип 2 светилките кои се дел од паметното осветлување на јавни површини во Општина Центар. Тип…

Повеќе