Categories: Алтернатива, Настани

АВСТРАЛИЈА, АВСТРАЛИЈА на Столе Попов во Кинотека

Документарниот филм АВСТРАЛИЈА, АВСТРАЛИЈА на Столе Попов е еден од најпрепознаените документарци во југословенската и македонска кинематографија. Филмот го одразува…

Повеќе