Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Ковачевски-Стопанска комора: Идни економски мерки на СДСМ и предлозите за поддршка на бизнис секторот

“Економијата останува еден од врвните приоритети и во четиригодишната програма на СДСМ и Коалицијата за европска иднина. На денешниот состанок…

Повеќе