Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Денеска бесплатен влез во сите музеи и археолошки локалитети

По повод 18 Април, Светскиот ден на спомениците и археолошките локалитети, денеска е овозможен слободен влез во сите национални установи…

Повеќе