Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

ДИК го заокружи едукативниот караван „ТИ СИ НА РЕД“ во битолскиот и тетовскиот регион

Караванот на Државната изборна комисија, како дел од кампањата „Ти си на ред“, започна на 18.04.2024 и досега посети различни…

Повеќе