Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

„Отворена порта“ – Кампања против насилство и трговија со луѓе

Здружението за акција против насилство и трговија со луѓе „Отворена порта“ денеска ќе одржи информативни презентации во Куманово и Штип, во…

Повеќе