Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

ДИК: Упатство за гласање на изборите

Државната изборна комисија (ДИК) на својата официјална веб-страница објави повеќејазично упатство за гласање. Упатството е достапно на македонски, албански, турски, српски, ромски…

Повеќе