Categories: Вести, Свет

Русија и НАТО одржуваат редовни нуклеарни вежби додека војната во Украина продолжува

  НАТО и руската војска вчера организираа редовни нуклеарни вежби кои се одржуваат секоја година, но кои поминаа забележани по…

Read More