Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Промотивни видеа “Дигитализација и промоција на културното наследство во Охрид”

  Во рамки на проектот „Дигитализација и промоција на културното наследство во Охрид“, Здружението за заштита и одржлив развој на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Ковачевски: Фокус на енергетската криза, животниот стандард, инфраструктурата и евроинтеграциите

  Владата денеска одржа тематска седница посветена на остварувањата и достигнувањата на Владата и министерствата во првите 100 дена од…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ВИДЕО: Хотел во центарот на Скопје во карантин, двајца странци се тестираат за коронавирус

Екипата на ТВ21 има ексклузивни снимки од акцијата која ја спроведе МВР заедно со лица од Министерството за здравство. Министерот Венко Филипче…

Повеќе