Categories: Магазин, Наука и Технологија

ЕУ ќе инвестира 120 милиони евра за бесплатен безжичен интернет во европските градови

Европската унија (ЕУ) претстави план за инвестирање на 120 милиони евра за поставување на бесплатен безжичен пристап до интернет во…

Повеќе