Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Oддадена почит на загинатите во Бугарија и предадени се на семејствата

  Со државно-воена церемонија, денеска на Меѓународниот аеродром во Скопје беше организиран пречек на посмртните останки на загинатите граѓани во…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Државен дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во автобуската несреќа

    Државниот дочек на посмртните останки од загинатите граѓани во трагичната автобуска несреќа во Република Бугарија, започ во 10:55…

Повеќе