Вести Македонија Ударни вести

Заев: Нема застој во размената на идеи и предлози со Бугарија за надминување на прашањата

  Во врска со преговорите со Бугарија и за содржината на нонпејперот и разговорите на специјалниот претставник на Северна Македонија Владо Бучковски во комуникацијата со Софија, премиерот Заев подвлече дека со бугарската страна постојано се разменуваат идеи за надминување на пречките.     „Тоа се размена на идеи коишто постојано ги даваме, и ќе продолжиме […]