Алтернатива Настани

Музеј на современата уметност: Изложба “Сета љубов”-“All the Love”

  Од денес, 15 декември во 16 часот, па сѐ до февруари следната година, во Музејот на современата уметност – Скопје ќе биде отворена изложбата „Сета љубов (All the Love)“.   Кураторки на поставката се Мира Гаќина и Јованка Попова. Музејот е отворен од 10 часот за посетители секој ден, освен понеделник, но поради специфичноста […]