Categories: Алтернатива, Македонија, Настани, Ударни вести

Избрани тутори за поддршка на децата со попреченост од I и II одделение

  Во Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ избрани се 31 тутори од цела држава за пружање поддршка во…

Повеќе