Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Од денеска патниците треба да бидат 3 часа пред летот на скопскиот аеродром

  „ТАВ Македонија“ на 6 октомври, на својата официјална страна објави информација до сите патници, дека авиокомпанијата ќе врши надградба…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Комисија за заразни болести: 14 дневна самоизолација за патниците од Велика Британија

  Министерството за здравство информира дека на утринскиот состанок, Комисијата за заразни болести усвои нова мерка – 14 дена самоизолација…

Read More