Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Јавен повик за поправка и санација на кровови и на лифтови во Општина Центар

  Општина Центар објави Jавен повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојните кровни конструкции и постојните лифтови…

Read More
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Општина Центар со субвенции до 30% за реконструкција на постојни кровови и лифтови

  Општина Центар го објави Јавниот повик за финансиска поддршка за поправка и санација на постојни кровни конструкции и постојни…

Read More