Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

ЛАЈКА: Стоп за петардите! Вдоми куче и прослави и разниците на оинаков начин

  Моментално сме на прагот на празничната сезона која годинава ќе ја прославиме на малку поинаков начин. Овој празничен период…

Read More