Вести Македонија Топ теми Ударни вести

МАКЕДОНСКИ ХЕРОИ И ПОДВИЗИ ВО 2020 ГОДИНА

   НОВОГОДИШЕН ИЗБОР НА ДЕНЕС МАГАЗИН Секаде во светот на крајот на годината одделни медиуми и граѓански форуми прогласуваат личности и настани коишто со своите исклучителни активности придонеле за афирмирање и хуманизирање на своите општества. Во таа насока и нашиот портал, ДЕНЕС магазин, врз основа на секојдневните новинарски извештаи и одгласите на пошироката јавност, направи […]