Алтернатива Настани

Предновогодишна онлајн забава на CITY RADIO „CE СОБРАВМЕ ЗА ВАС“

  Од забава никогаш доста! – Тоа е и причината поради која City Radio по втор пат го организираат онлајн настанот „Се собравме за вас“, но овојпат Christmas Edition. Пандемијата низ целиот свет наметна нови начини на огранизирање забави, па затоа, City Radio одлучија да бидат дел од таканаречените ONLINE случувања, и да не забавуваат […]