Вести Македонија Топ теми Ударни вести

„АЛКАЛОИД“ исплати новогодишен надомест од 25.000 денари за вработените и донираше 1,2 милиони евра за заедницата во 2020

  Производите на „Алкалоид“ се дел од секојдневието на милиони луѓе во земјите каде што компанијата има воспоставено свои деловни операции. Секој производ што го носи логото на „Алкалоид“ е синоним за квалитет, традиција и за вложен труд на илјадници вработени и генерации на „алкалоидовци“, кои ги граделе компаниските вредности. Позитивниот имиџ на компанијата во […]