Вести Македонија Топ теми Ударни вести

Потпишан Договор за соработка меѓу Пошта и Халкбанка

  Генералните директори на „Пошта на Северна Македонија“ и „Халкбанка“, Јани Макрадули и Билал Суџубаши денеска го потпишаа Договорот за соработка. Веднаш по неговото склучување, генералниот директор Макрадули изрази очекување дека за многу брзо време, Пошта на Северна Македонија ќе се врати на првобитната позиција која до пред неколку месеци ја имаше на македонскиот пазар […]