Алтернатива Настани

Мобилна апликација „Дарувај Крв“ за крводарители

  „Дарувај Крв“ е нова мобилна апликација наменета за сите оние што даруваат или сакаат да даруваат крв. Апликацијата ќе покажува крводарителски акции што се организираат низ Македонија од разни здруженија, со цел полесно информирање каде и кога може да се спаси живот. Во моментов „Дарувај Крв“ е достапна само за Андроид телефони, но наскоро е […]