Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Министерот Спасовски оствари средба со британската амбасадорка Галовеј

  Успешната соработка во однос на борбата против илегалната миграција на регионално и на меѓународно ниво беше во фокусот на…

Повеќе