Вести Македонија Ударни вести

Министерот Спасовски оствари средба со британската амбасадорка Галовеј

  Успешната соработка во однос на борбата против илегалната миграција на регионално и на меѓународно ниво беше во фокусот на средбата помеѓу министерот за внатрешни работи на Република Северна Македонија Оливер Спасовски и амбасадорот на Обединетото Кралство, Н.Е. Рејчел Галовеј, која се одржа денеска во просториите на министерството.   Притоа беше истакнато дека Република Северна […]