Вести Македонија Ударни вести

Општина Центар и „ПОЦ“ со заеднички проект „И отпадот има вредност!“

  Советот на Општина Центар на последната 59-та седница донесе Одлука за доделување субвенции на јавното претпријатие „ПОЦ“ за заедничкиот проект „И отпадот има вредност“! Проектот „И отпадот има вредност!“ за прв пат досега, им овозможува на жителите на Општина Центар да учествуваат во правилно справување со отпадот преку рециклирање на пластични шишиња и лименки […]