Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Започна петтата сезона на Националната кампања „Ги запознаваме ретките болести“

  Изминативе пет години преку оваа кампања се придонесе кон поврзување на лицата со ретки болести и нивните семејства, поддршка…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Настани, Ударни вести

На 1. февруари започнува Националната кампања „Ги запознаваме ретките болести“

  Јубилејното, 5-то издание на Националната кампања „Ги запознаваме ретките болести“ почнува на први февруари. “И оваа година, во реткиот…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Национална кампања „Ги запознаваме ретките болести“ 2023

  Ретките не се невидливи. Денеска сме на 15 дена од почетокот на годинешното, јубилејно, 5-то издание на Националната кампања…

Повеќе
Categories: Вести, Здравје, Магазин, Македонија, Ударни вести

Заврши третата сезона на проектот „Ги запознаваме ретките болести“

  Нови 28. ретки дијагнози, осветлени бројни објекти и локации, ретка песна, трета ретка поштенска марка, бројни насмевки, нови статии…

Повеќе