Вести Македонија Ударни вести

Зибери за Студио 10: Во февруари ќе почнеме со давање на вакцината

  Арбен Зибери, претседател на комисијата за здравство во Собрание во Студио 10 вели дека имаме многу луѓе кои го поминале вирусот и не сме во почетна фаза, објавува 24.мк. Цела година имаме некоја скала на колективен имунитет, но и со вакцините ќе се постигне баланс и да се врати нормалниот живот, тие ќе се […]