Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Јовески за „Јавна соба“: Потребни се измени на Кривичниот законик и јакнење на свеста на граѓаните

  Со употребата на технологијата, интернет комуникацијата, со глобализацијата, се јавуваат и нов вид на кривични дела кои претходно не…

Повеќе