Вести Изјави Македонија Ударни вести

Димитров: Ако договорот со Бугарија е лош, немаше од Софија да пристигнуваат барања за анекс

  „Дали на една земја членка и треба Договор за да ја искористи својата привилегија како земја членка и да не се согласи со определено прашање? Дали може Бугарија и без Договор да блокира? Потребата од Договор за пријателство со Бугарија настана поради влошените односи во време на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, и за време на […]