Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Јапонија ќе донира машина за рециклирање на медицински отпад на клиниката за инфективни болести

Денеска во амбасадата на Јапонија во Скопје во присуство на министерот за здравство д-р Венко Филипче, н.е. амбасадорот Хиронори Савада…

Повеќе