Музика и Филм

НОВО: Гуру Харе и Игор Џамбазов – Староста доаѓа (ВИДЕО ЗАПИС)

      Новиот видео запис на Гуру Харе и Игор Џамбазов за песната Староста доаѓа.   ТЕКСТ: Уморни очи од бессони ноќи како две старечки пеги, под моиве веѓи гледаат, мирно и без страст во обид да го сфатат ова што остана од нас Мириса на есен,има вкус на заборав ова тело што го […]