Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Филипче: Направивме добра организација – еднаш кога ќе започне имунизацијата да не запре

  Министерот за здравство д-р Венко Филипче и претседателката на Комитетот за имунизација д-р Александра Грозданова, денеска присуствуваа на почетокот…

Повеќе