Алтернатива Македонија Настани Ударни вести

Најмладите со „Ретка песна“ за поддршка на РЕТКИТЕ

  Февруари месецот на ретките болести ги одбројува своите последни денови од националната кампања „Ги запознаваме ретките болести 2021“ исполнет со многу позитивна енергија пренесена од страна на граѓаните, институциите.     Цел Охрид блеска во боите на ретките болести со илуминацијата на значајните историски споменици и објекти чии фотографии го обиколија светот. Кога поддршката […]