Uncategorized

Град Скопје ги демантира шпекулациите на “Курир”со наслов: Шилегов ќе набавува пушки за да се убиваат кучиња

Градот Скопје остро ги демантира наводите и дезинформациите објавени денеска (09.03.2018 година) на интернет порталот „Курир“ со наслов „Граѓаните со остри критики: Шилегов ќе набавува пушки за да се убиваат кучиња, ова не смее да му помине! (ФОТО)“ и на социјалните мрежи – од страна на поединци и невладини организации, во коишто се тврди дека […]