Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Песна и видеоспот на македонските претставници од „Дајте музика“ за јуниорскиот евросонг

  „Ова е единственото место кое го нарекуваме дом и мора да сфатиме дека постапуаме погрешно“ – можеби звучи како…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Македонија, Настани

“Дајте музика” со стари и нови македонски хитови за сите генерации

  Триесетте продолженија на популарниот детски серијал „Дајте музика“, како и минатата сезона, изобилуваа со забава, дружење, перипетии, детски интриги,…

Повеќе