Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Пановски: Со целосен карантин ќе се намали бројот на заразени и ќе го одложиме проблемот

  “Вакциниран сум со „Фајзер“, и моите колеги се вакцинирани со таа вакцина. Фасцинантни се резултатите на тие што ја…

Повеќе