Вести Македонија Ударни вести

Успешно реализиран попис на припадниците на Армијата на Криволак

  Припадниците на Армијата кои го посетуваат тримесечниот основен подофицерски курс на армискиот полигон „Криволак“ во координација со Државниот завод за статистика ја реализираа својата должност согласно Законот за попис на населението.     Во Центарот за обука „Пепелиште“ со почитување на сите предвидени протоколи  за заштита од ширењето на корона – вирусот, припадниците на […]