Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

“Еко Логик” одбележува 10 години од негово формирање

    Илјадници вклучени деца, млади и возрасни, над 50 имплементирани проекти, десетици подготвени едукативни игри, реализирани над 20 вело родео настани, десетици едукативни кампови за деца и млади, и над 50 публикации се дел од активностите кои ги спроведе Еко Логик низ изминатите години.     “Многу насмевки, безброј поминати километри со велосипед, дружба, […]