Categories: Алтернатива, Настани

Се одржа 9. издание на SPEECH4TEACHERS на тема „Еднакви можности во образованието“

  Денес се одржа деветото издание на настанот Speech4Teachers, со кој Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ го одбележа Меѓународниот ден на…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Отворено ново инклузивно игралиште во општина Аеродром

  Компанијата ОКТА во соработка со Фондацијата „Чекор по чекор“ и општина Аеродром, донираше ново инклузивно игралиште во основното училиште…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Повик на „Чекор по чекор“ за 150 стипендии за деца со попреченост

  Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ во соработка со Здружението за промоција и развој на инклузивно…

Повеќе