Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Фондацијата „Трајче Мукаетов“ додели 40 нови стипендии за учебната 2023/2024

  Шеснаесетта година по ред Фондацијата „Трајче Мукаетов“ доделува 40 стипендии за студенти на Фармацевтскиот и на Медицинскиот факултет при…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Повик на „Чекор по чекор“ за 150 стипендии за деца со попреченост

  Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ во соработка со Здружението за промоција и развој на инклузивно…

Повеќе