Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Браната на река Отиња во Штип се гради со силна динамика

  Министерство за транспорт и врски става силен фокус на изградба и модернизација на целокупната инфраструктура во земјата, а особено…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

РС Македонија го презеде претседавањето со Транспортната заедница од Црна Гора

  Република Северна Македонија од денеска го презема претседавањето со Транспортната заедница и во следната година ќе биде домаќин на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Бочварски: Нов повик за финансиска поддршка за воведување на нови авиолинии

  Министерството за транспорт и врски го објави јавниот повик за финансиска поддршка за нови авиолинии за период 2023-2025 година. …

Повеќе
Categories: Вести, Изјави, Македонија, Статуси, Топ теми, Ударни вести

Бочварски: Семејството Белчовски ги поместија вредностите во општеството

  Семејството на починатата Верица Белчовска, ќе добие стан на користење, во Струмица, со одлука на Комисијата за станбени прашања…

Повеќе