Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

МОН: Градежни инвестиции во основните и средните училишта

  Министерството за образование и наука ги интензивира градежните активности за време на летниот распуст на учениците, со цел заокружување…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажни се пријавите за денешните поставени бомби

  Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави по…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Лажни се пријавите за поставените бомби во училиштата

  Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави со…

Повеќе