Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Филипче: Меѓународен ден на медицинските сестри – Благодарност за пожртвуваноста во текот на пандемијата

  Денеска, 12 мај, е меѓународниот ден на медицинските сестри и по овој повод министерот за здравство д-р Венко Филипче…

Повеќе