Вести Македонија Ударни вести

НЛБ Банка до клиентите: Не споделувајте кодови, пинови

  НЛБ Банка ги известува своите клиенти дека се детектирани обиди за злоупотреба на податоци и сметки, кои од Банката веднаш ги пресретнале и спречиле, но ги предупредуваат клиентите да бидат особено внимателни при споделување на своите лични и банкарски податоци. “Особено е важно следниве податоци никогаш да не се споделуваат, како активациските кодови за […]

Алтернатива Вести Македонија Настани Ударни вести

Донација на НЛБ Банка и Општина Битола за „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ 

  Денеска во ООУ „Св. Климент Охридски“ – Битола беше врачена донација составена од асистивна технологија и дидактички материјали во вредност од речиси 2,400 евра. Донацијата беше обезбедена со помош на НЛБ Банка АД Скопје и Општина Битола како поддршка на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“.  На настанот присуствуваа градоначалничката на Битола – Наташа […]