Алтернатива Вести Македонија Настани

Скопје вежба на отворено – време е да бидеш активен

  Од денеска, па во наредните 3 месеци, скопјани ќе имаат можност бесплатно да вежбаат и да се рекреираат на отворено со тим од стручни лица од Факултетот за физичко образование, спорт и здравје. Секој работен ден, по 18 часот, на различни локации на јавните површини и парковите во Скопје ќе се вежба аеробик, фитнес, […]