Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Во Центарот за белодробни заболувања во Отешево ќе се рехабилитираат пост ковид пацинети

  ЈЗУ Специјализираната болница за превенција, лекување и рехабилитација на белодробни заболувања Отешево, со поддршка од Министерството за здравство, подготви…

Повеќе